Perníková - horká čokoláda




Detailní popis produktu
Směs pro přípravu horké čokolády - hm. 650g
Návod k přípravě dvou porcí: 50 g směsi rozpusťte za horka ve 100 ml mléka nebo smetany. Nechte 15 minut stát, aby se chuť plně zharmonizovala.
Doporučujeme:
Pecky zalijte v skleněné nádobě mlékem a zahřejte v mikrovlnné troubě.
Po chvíli směs promíchejte metličkou a postup opakujte, dokud nezmizí drobné tečky rozpouštějící se čokolády.
Nápoj při tom krásně ztmavne. Poté nechte chvíli odstát – čokoláda a koření se plně propojí s tekutinou a rozvine se její kakaová chuť.
Receptura je méně sladká, proto pro podtržení perníkového charakteru doporučujeme dosladit lžičkou medu.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, sojový lecitin, směs koření, sůl (<1%), vanilka.
Hmotnost: 650g
Alergeny: sójový lecitin. Výrobek může obsahovat stopy mléka, arašídů a jiných skořápkových plodů.
Skladujte v suchu a temnu při teplotách do 20°C.
Minimální trvanlivost: 9 měsíců
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.